Opis smaków tortów weslenych
-
Smaki tortów Weselnych
- Mojto
Delikatne waniliowe biszkopty nasączone miętowym ponczem, śmietanka limonkowa + cieniutka warstwa dżemu agrestowego z kiwi.
- Hawajski
Wilgotne biszkopty marchewkowo- ananasowe i delikatna cytrynowa bita śmietana.
- Czarno – biały
Mocno czekoladowe biszkopty z bitą śmietaną z białą czekoladą i nutką konfitury z czarnej porzeczki.
- Żurawina z pistacjami
Dwa Waniliowe biszkopty i jeden czekoladowy przełożony bitą śmietaną z żurawiną i kremem z chrupiącymi pistacjami
- Rafaello
Waniliowe biszkopty i przełożone kremem mascarpone z kokosem i adwokatem.
- Malinowy
Waniliowe biszkopty nasączone delikatnym ponczem z bitą śmietaną malinową z malinami oraz bitą śmietaną z chrupiącymi białymi czekoladkami.
- Czekoladowo- Pomarańczowy.
Mocno Czekoladowe biszkopty z delikatnym ponczem z bitą śmietaną pomarańczową i sernikową.
- Gruszka z czekoladą.
Orzechowe biszkopty z bitą śmietaną gruszkową i alkoholowym czekoladowym ganaszem z bitą śmietaną czekoladową.
- Kajmakowy
Dwa waniliowe biszkopty i jeden mocno czekoladowy ponczowany alkoholem. Jedna warstwa kremu kajmakowego z prażonymi migdałami z nutką alkoholu, druga warstwa -bita śmietana z frużeliną truskawkową
Brak produktów